Geplaatst op Geef een reactie

Actualiteiten.

Binnenkort gaan we live, we kijken met spanning uit naar dat moment. Om zover te komen hebben we hard gewerkt. In deze blog geven we een update van de zaken die rond zereena.nl spelen momenteel. Graag willen we jullie hierbij betrekken en informeren wat we aan het doen zijn. 

Werkzaamheden. We zijn druk bezig om de site te optimaliseren en het aanbod kwalitatief op orde te brengen. De ingezonden foto’s van de deelnemende fotografen zijn beoordeeld, soms vallen er foto’s af en moet de reeks aangevuld worden. Maar het resultaat is een verzameling foto’s die er zijn mag. We zijn trots op het resultaat. Verder hebben we de site verder klaar gemaakt, is de iDeal betaling aangesloten gekoppeld aan de bankrekening van Zereena.  We hebben de lay-out verder aangepast, nu staat er een logische en overzichtelijke website en is de informatie eenvoudig te vinden. De kosten van verpakken en verzenden zijn onder de loep genomen, we kunnen nu (als extra service) de kunstwerken verzenden in Nederland en in Europa.

Deelnemers Momenteel zijn er 5 deelnemende fotografen, Arnold van der Zee heeft toegezegd dat hij ook foto’s aan gaat leveren en we zijn in gesprek met anderen over hun deelname op deze site. We gaan er voorzichtig vanuit dat er zich nog enkele deelnemers op korte termijn zullen aanmelden.

Social Media Op Instagram wordt er elke dag een foto geplaatst van de deelnemende fotografen. Er zijn nu >115 volgers en elke dag ongeveer 30 likes of meer. De site van zereena op FB verdient meer aandacht, binnenkort zullen we hier naar gaan kijken en er verbetering in aan gaan brengen. Voor de volledigheid hier de instagram-link

To Do Komende dagen gaan we de laatste puntjes op de i zetten en alles nog een keer doorlopen op oa taalfouten en goed werkende links. Daarna gaan we de site live zetten.

Klanten-verkoop De 1e klant heeft zich gemeld met interesse voor een kunstwerk, we gaan dit opvolgen zodra de site live is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *