Eric Valent

Ik ben een gepassioneerd fotograaf die nooit zonder camera het huis verlaat. Ik heb cursussen en workshops gevolgd bij fotogram, fotocommunity waterland, en Amsterdams centrum voor fotografie. Hierna is fotografie een volledig uit de hand gelopen hobby geworden. Sommige van mijn werken zijn geexposeerd geweest bij fotostudio waterland, open tuinen dag Monnickendam en op diverse locaties in waterland.

Landschapsfotografie en architectuurfotografie

In mijn fotografisch werk probeer ik vervreemding aan te brengen door op een andere manier naar een landschap of gebouw te kijken. Ik speel hierbij vooral met lijnen, structuren en compositie. Ik hou me vooral bezig met landschapsfotografie, architectuurfotografie en urbex (het fotograferen van leegstaande gebouwen). Ga naar de fotogalerie voor een kompleet overzicht van mijn fotografische werk.

Overig werk

Naast de fotografische werken op Zereena, werk ik regelmatig samen met andere fotografen en modellen om mooie producties neer te zetten, zoals fotografie in hollywood stijl, jaren 50 stijl, cosplay fotografie in verlaten industrie gebieden en nog veel meer. Omdat dit werk op Time For Picture basis plaats vindt, worden deze fotografische werken niet te koop aangeboden. Mocht je geinteresseerd zijn, neem dan vooral een kijkje op: https://www.instagram.com/valentfotografie/?hl=nl

Hieronder vind je een tweetal voorbeelden van mijn landschapsfotografie.

landschapsfotografie waterland uitdam

Bovenstaande foto is genomen op de dijk in Uitdam. De waslijn rechtsboven trekt de kijker het beeld in. De waterkant lijn geeft diepte in de foto. De wapperende was geeft de foto dynamiek. Het was wachten tot het juiste moment dat de zon vanachter de wolken tervoorschijn zou komen.

landschapsfotografie kwade hoek goerree

Bovenstaande foto is genomen in de kwade hoek op het strand van Goerree. Van rechtsonder gaan grillige lijnen naar links van het midden waar zich twee figuren bevinden die zich wel op een eiland lijken te bevinden. De foto straalt weidsheid en verstilling uit.

In de zereena fotogalerie vindt je een kompleet overzicht van mijn fotografische werk en mocht je het mooi vinden kun je mijn werk ook aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *