Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn werk. Ik ben een ervaren fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in abstracte fotografie. Mijn fotografisch werk wordt regelmatig geëxposeerd.

Mijn foto’s zijn genomen op eenzame plekken in een verstedelijkte omgeving. Ik beschouw mijn omgeving waarbij elementen zich onthullen die voor anderen verborgen blijven. Hierbij spelen lijnen, structuren, lichtval en vormen de hoofdrol. Hiermee wordt een compositie bij elkaar gepuzzeld met een harmonische relatie tussen de elementen en het geheel.

Hoe langer je kijkt naar een bouwwerk, hoe meer je ontdekt. Lichtstralen die figuren vormen, driehoekjes die zich alleen laten zien vanuit een bepaalde hoek, ornamenten die veranderen in golven van de zee. Door mijn lens ondergaat ieder gebouw een unieke metamorfose.

Mijn beelden stralen rust uit, zijn veelal abstract en tonen een andere blik op de werkelijkheid die nieuwsgierigheid opwekt. Al mijn beelden zijn gemaakt met een analoge medium formaat camera. De zeer grote negatieven van deze camera scan ik in en bewerk ik verder op de computer in (zeer) groot formaat.

Hieronder een kleine selectie van mijn fotografisch werk. Mocht je geïnteresseerd zijn om meer van mijn werk, in hoge resolutie/kwaliteit te zien, kijk dan even in de blog of ik binnenkort een expositie organiseer of maak een afspraak om langs te komen. Stuur hiervoor een mail naar info@zereena.nl.

Mijn werk is te koop en wordt dan in hoge kwaliteit geprint op hahnemulle fine art papier. Er zijn verschillende mogelijkheden voor papiersoort, ondergrond, glas, afwerking, afmetingen en lijsten. Stuur een mail naar info@zereena.nl voor de mogelijkheden.