Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Foto-excursie Egmond Vintage Wings

februari 27 @ 1:00 pm - 5:00 pm

€35,00

Eind februari hebben we de mogelijkheid om te mogen fotograferen op het terrein van Egmond Vintage Wings te Hoogeveen. Eden unieke kans om oude vliegtuigen vast te leggen.Het terrein in eigendom van Jan van Egmond. Hier worden vliegtuigen onderhouden. Als hobby worden oude toestellen verzameld, gerestaureerd en onderhouden.

Er zijn verschillende mogelijkheden. In de werkplaats wordt gewerkt aan een oude D.XXI. Er is een hal waar oude vliegtuigen staan, meestal gelinkt aan WOII.In de Seagull hangar staan oude kisten. In de ATN hangar zijn er prachtige mogelijkheden voor detail opnamen van vliegtuigonderdelen.Tenslotte wordt er voor gezorgd dat er een oude kist buiten staan. Indien mogelijk gaat deze proefdraaien.

 

 

Kortom een prachtige mogelijkheid als je als fotograaf geïnteresseerd bent in oude vliegtuigen in een historische omgeving. 

 

De deelname is exclusief voor leden van de FCW te Monnickendam. Er is een beperkt deelname, geef je snel op als je geïnteresseerd bent. Ieder gaat op eigen gelegenheid naar de locatie. Deelname is voor eigen rekening en risico. We berekenen de kostprijs door, er wordt geen winst gemaakt .

Gegevens

Datum:
februari 27
Tijd:
1:00 pm - 5:00 pm
Kosten:
€35,00
Bekijk de evenement site

Organisator

Herman Kasper
E-mail:
info@zereena.nl

Locatie

hoogeveen
Plesmanstraat 15
Hoogeveen, Nederland
+ Google Maps