Geplaatst op Geef een reactie

Fotografische Kunst kopen.

Fotografische kunst geeft de woonruimte waar je je in bevindt; de woonkamer, het kantoor of een slaapkamer een unieke sfeer.

Fotografische kunst heeft veel mogelijkheden en we willen graag hier een aantal aspecten ervan belichten. De prijs-kwaliteit verhouding van fotografische kunst is uniek; voor een laag bedrag koop je een (bijna) uniek kunstwerk. Het biedt de mogelijkheid om het kunstwerk aan te passen een persoonlijke wensen; maat, kwaliteit en drager zijn aanpasbaar. En tenslotte bestaat er een breed aanbod aan fotokunst waaruit gekozen kan worden.

Vanuit zereena.nl voegen we een persoonlijk aanbod (het kleinschalige aanbod van uit een groep professionele fotografen uit Waterland) aan toe. 

1. Landschap

De mooiste landschapsfoto’s worden gemaakt tijdens het gouden uurtje; de periode net na zonsopkomst of kort voor zonsondergang. Het licht heeft een mooie warme gloed – die ’s-avonds vaak sterker dan ’s-ochtends door de het stof in de atmosfeer) en valt laag in, waardoor het landschap mooi wordt geaccentueerd. succes van een landschapsfoto is naast licht vooral afhankelijk van het onderwerp en de compositie, let daarop als je naar landschappen kijkt.

Tenslotte is van belang dat de voorgrond en de achtergrond onderwerpen bevatten; dit levert diepte op en kijkt aangenaam.

2.Natuur

Natuurfoto’s zijn het resultaat van veel geduld, de natuur is niet naar je hand te zetten. Een goede natuurfotograaf hier begrip voor.

Het juiste licht, de juiste omstandigheden en het perfecte moment vallen samen in een goede natuurfoto. Tenslotte zijn er veel verschillende categorieën hier; macro-, wild-  en vogelfotografie om er maar eens een paar te noemen. Oriënteer je hierop en let op de genoemde kenmerken.

De natuur in Waterland biedt een groot scala aan onderwerpen.

3.Architectuur.

Hier worden gebouwen gefotografeerd en het karakter ervan blootgelegd. Een gedegen vooronderzoek, een sterke compositie, een doordacht perspectief en goed belichting zijn belangrijk om onderscheidende architectuur foto’s te maken. Ook hier zijn de beste momenten het begin en het eind van de dag, de oranje rode kleur van het late zonlicht geeft gebouwen een warme uitstraling. Daarnaast zijn door het zachte licht de contrasten tussen licht en donker kleiner in een goede architectuurfoto.

4. Favoriete foto.

Wat is uw favoriete fotografische kunst? Wilt u dit met ons delen ? we horen graag van u in het commentaar blok hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *