Primaire kleuren en zonlicht fascineren mij, veel van mijn werk is hieraan gerelateerd. Dit beïnvloed niet alleen mijn manier van kijken maar het is ook in de uiteindelijke presentatie van de foto’s terug te vinden. Mensen fotograferen intrigeert me, op oudere leeftijd worden de portretten intrigerender. Reisfotografie in al haar facetten en Urbex locaties vind ik prachtig. De schoonheid van verval vastleggen en de verhalen bedenken die zich mogelijk hebben afgespeeld vind ik mooi.

De laatste 15 jaar is mijn fotografie meer geïntensiveerd en veel energie besteed aan het opdoen van kennis en ervaring. Ik heb diverse cursussen en workshops in fotografie en bewerking gevolgd. Door niet meer actief te zijn in het werkproces heb ik nu meer tijd beschikbaar voor fotografie.

Ik werk regelmatig samen met andere fotografen en modellen om mooie producties neer te zetten, portret- en studiofotografie, Urbex trips naar bijzondere locaties en uiteraard reisfotografie op bijzondere locaties.  Ik hoop dat ik hiermee een indruk van mijn fotografische activiteiten heb gegeven en wellicht ontmoeten we elkaar, on- of offline. Tot ziens en veel kijkplezier op deze site, herman