Informatie voor klanten

Hieronder vindt u Informatie voor klanten die een fotowerk uit de online galerie willen aanschaffen

Afmetingen en materiaal

De kunstwerken worden geprint op mat Hahnemuller canvas en opgespannen op 70 x 100 cm of 100 x 70 cm (staat vermeld bij de foto).

Leveringscondities

De standaardleveringsconditie is afgehaald in Monnickendam bij Studio Arnold van der Zee, Groote Noord 4, 1141 TZ Monnickendam, (info@studioarnoldvanderzee.nl Tel: 0299-651377, Mob: 06-22660727).

De kosten voor het verpakken en opsturen van het kunstwerk in Nederland zijn € 9,80 Het versturen gebeurt met DPD en is voor risico van de koper. Voor Europa zijn de verzendkosten €25.00

Betaling

Als betalingsconditie geld betaling bij opdracht, via Ideal kunt u makkelijk en eenvoudig betalen. Zonder de ontvangst van het verschuldigde bedrag wordt uw opdracht niet aanvaard en niet in behandeling genomen.

Reclames

Het kunstwerk wordt speciaal voor u gemaakt, het kan derhalve niet worden geretourneerd.

Klachten

We willen er zeker van zijn dat je blij met je creatie en we zullen er alles aan doen om dat mogelijk te maken. Klachten over de uitvoering van de opdracht, graag zo volledig mogelijk gedocumenteerd, lossen we op.

Voorbeelden

De foto’s hieronder geven een beeld van de mogelijkheden. Het betreft kunstwerken in standaardmaten, op canvas geprint, die bij particulieren hangen.