Geplaatst op Geef een reactie

Update.

Voor liefhebbers van fotografische kunst is Zereena de fotogalerie waar je unieke hoogwaardige kunstwerken kunt bekijken en kopen. Je komt hier meer te weten over de fotograaf en het verhaal achter zijn of haar werk.

In de fotogalerie vindt je foto’s van je favoriete fotograaf of kun je zoeken op fotografie thema’s zoals architectuur, landschappen, abstract/minimalistisch, urbex, creatief of portret. Binnen de thema’s kan meestal worden gekozen tussen zwart-wit of kleurenafdrukken. 

Enkele weken geleden heeft Eric een introductie gegeven van dit nieuwe initiatief op de Community avond van de FCW aan een geïnteresseerd publiek. Recent hebben we eerste aanmeldingen gekregen van fotografen die deel willen nemen in dit mooie project, de eerste foto’s zijn al binnengekomen.

Social Media.

Zereena is actief op Instagram, elke dag wordt er een foto gepost van een van de deelnemende fotografen. Momenteel zijn we reeds de 100 volgers gepasseerd, dit aantal breidt zich snel uit. Neem een kijkje op onze Instagram pagina like de foto’s die je aanspreken en wordt een volger. Je krijgt dan elke dag prachtige foto’s op je Instagram lijn.

Nieuwsbrief.

In samenwerking met FCW heeft Corella een nieuwsbrief van Zereena gemaakt en verstuurd aan de abonnees van FCW, hiermee introduceert ze initiatief bij leden van FCW, (ex) cursisten en andere geïnteresseerden. Vanaf volgende maand gaat Zereena maandelijks zelf een nieuwsbrief versturen met interessante informatie op fotogebied. Wil je aanhaken hierbij? Meld je dan even aan per mail

Update site

Dit weekend gaan we de site aanpassen en nieuwe content toevoegen. Allereerst gaan we de lay-out aanpassen en een meer logische structuur aanbrengen. Vervolgens gaan we foto’s van nieuwe fotografen uploaden in de fotogalerie. De fotografen gaan zichzelf uiteraard ook voorstellen. Kortom een bezoek aan de vernieuwde site meer dan waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *