Geplaatst op Geef een reactie

#zereena en retweeten

Fotografische kunst; zereena.nl heeft in de afgelopen weer 2 nieuwe deelnemers verwelkomd, Joke Timmer en Arnold van der Zee. Ondertussen hebben we de site verder geoptimaliseerd en zijn we verder gestegen in de Google-ranking. Tenslotte hebben we de homepage van de site aangepast, heb je er al naar gekeken, wat vind je ervan?

Deze keer informatie over een nieuw initiatief wat we gaan lanceren; het publiceren middels re-posten van foto’s van derden op het Instagram account van zereena.nl

Hastag Een hashtag bestaat uit een # als voorvoegsel, zonder spatie gevolgd door een woord, of meerdere woorden zonder spaties ertussen om een bericht eenvoudig te vinden. Hashtags worden gebruikt op verschillende social-media websites zoals Twitter, Youtube, Intagram en LinkedIn. Hierbij wordt de hashtag vooral gebruikt als een tag aanduiding. Een hashtag kan onderdeel van een zin zijn of een losse aanvulling daarvan zijn.

Voorbeeld: #Wikipedia is een #encyclopedie. De tags #wikipedia en #encyclopedie zorgen ervoor dat het bericht eenvoudig gevonden kan worden. In het geval dat een gebruiker zoekt naar een hashtag krijgt hij meestal een lijst met berichten die dezelfde hashtag gebruiken. 

Retweeten Retweeten is het citeren van een bericht op Social Media en de inhoud hiervan onder de aandacht te brengen bij de eigen volgers. Het delen van andermans berichten is bij diverse sociale media mogelijk. Op Instagram is er geen retweet-knop, de foto wordt gekopieerd en op het eigen profiel van de gebruiker geplaats, als het netjes gaat wordt erbij vermeld wie de oorspronkelijke maker ervan is. 

Retweeten binnen Zereena Binnenkort gaan we op het Instagram profiel van Zereena foto’s van derden retweeten. Ook jouw foto kan hiervoor in aanmerking komen. Het is hiervoor niet noodzakelijk om deel te nemen als fotograaf op de site zereena.nl 

Voorzie de foto, die je op jouw instagram plaatst van de hashtag #zereena. Regelmatig maken we een keus uit de foto’s die op deze manier worden geplaats en zullen deze reposten op ons Instagram account; met vermelding van de maker.

Wil je jouw foto(s) ook op zereena instagram worden gerepost?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *