Geplaatst op 1 Reactie

Zereena is live !

Een nieuw initiatief voor de Fotocommunity Waterland, een extra mogelijkheid om je foto’s te publiceren en te laten vereeuwigen.

Met behulp van de site bieden we de mogelijkheid om een eigen digitale galerie in te richten met eigen foto’s en deze (digitaal) te delen met vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Het laten afdrukken op canvas is een extra service.

Uitwerking

Het basisidee is om een website te bouwen en runnen voor het laten zien van foto’s met de mogelijkheid om deze te (ver)kopen. Een deel van de opbrengst komt beschikbaar voor de eigenaar van de foto. 

Website

De naam is willekeurig gekozen en heeft geen onderliggende betekenis. Voor ons was deze naam beschikbaar om te laten registreren als website, met daaraan gekoppeld links van social media. Momenteel hebben we de eerste versie van  Zereena on-line staan, kijk gerust even rond.

Partner

We hebben met Arnold en Corella een exclusieve samenwerking afgesproken. De details hiervan worden de komende weken ingevuld, we houden jullie op de hoogte hiervan.

Verdere stappen.

We kiezen ervoor om laagdrempelig met een relatief eenvoudige website te starten en deze gedurende het komende jaar verder uit te bouwen. Commentaar, feedback, kritiek en aanvullingen zijn erg welkom, laat ons weten waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. Of welke wensen je op dit gebied hebt die hier (nog) niet worden aangeboden.

Informatie.

Komende weken komt er meer informatie beschikbaar, we zullen dit met blogs delen. De komende community meeting van 25 februari as. geven we graag een introductie van de mogelijkheden.

Zereena.nl is een initiatief van Eric Valent en Herman Kasper

1 gedachte over “Zereena is live !

  1. Ziet er goed uit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *